Alleugerida angoixa

Esther Galdon (España)

Alleugerida angoixa
Esther Galdon (España)

02.04.2023 – 29.04.2023

Nascuda a Mataró (Barcelona), licenciada en Belles Arts en l’especialitat de Pintura i obtenint lo C.A.P (Curs d’Aptitud Pedagògica) per la Universitat de Barcelona.
Vinculada a La Fresneda per tenir família i passar tots los estius a la casa familiar dels pares.

Enamorada del Matarranya i la seua gent, en acabar los estudis es queda a viure a Valderrobres per amor.
L’obra de l’exposició fou gestada abans i durant la pan-démia (del 2020) i expressa los sentiments d’eixos dies: la por, la inquietut, la impotência.. Gracies a la pintura viu d’una manera més alleugerida l’angoixa del confina-ment i a través dels retrats, molt presents últimament a la seua obra, evoca tot allò que sent.

Nacida en Mataró (Barcelona) licenciada en Bellas Artes en la especialidad de Pintura y obteniendo el C.A.P
(Curso de Aptitud Pedagógica) por la Universidad de Barcelona.

Vinculada a La Fresneda por tener familia y pasar todos los veranos en la casa familiar de sus padres. Enamorada del Matarraña y sus gentes, en terminar los estudios se queda a vivir en Valderrobres por amor.

La obra de la exposición fue gestada antes y durante la pandemia (del 2020) y expresa los sentimientos de esos días: el miedo, la inquiteud, la impotencia… Gracias a la pintura vive de una manera más aliviada la angustia del confinamiento y a través de los retratos, muy presentes últimamente en su obra, evoca todo aquello que siente.